Σήτες

Οι σήτες είναι μία κατηγορία προϊόντων που σχετίζονται με την προστασία από ενοχλητικά έντομα και όχι μόνο, ενώ παράλληλα βελτιώνουν την κυκλοφορία του αέρα και του φωτός. Οι σήτες κατασκευάζονται συνήθως από λεπτές, ανθεκτικές ύλες όπως πολυεστέρας ή αλουμίνιο.

Σήτες παραθύρων

Υπάρχουν σήτες παραθύρων μπορούν να τοποθετηθούν σε κατοικίες, επαγγελματικούς χώρους ή άλλα κτίρια.

Σήτες πόρτας

Η σήτες πόρτας ή μπαλκονόπορτας αποτελούν εξαιρετικό συνδυασμό λειτουργικότητας και ανθεκτικότητας, λόγω των ενισχυμένων προφίλ αλουμινίου.

Ο σκοπός της σήτας

Ο σκοπός της σήτας είναι να εμποδίζει την είσοδο ενοχλητικών εντόμων όπως μύγες, κουνούπια, τσιμπούρια, ακάρεα και άλλα στο εσωτερικό των χώρων, προσφέροντας ταυτόχρονα αερισμό και φωτεινότητα. Οι σίτες μπορούν να είναι εγκατεστημένες μόνιμα ή αφαιρούμενες, επιτρέποντας στους χρήστες να τις τοποθετούν και να τις αφαιρούν ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Οφέλη 

Οι σήτες παρέχουν οφέλη όχι μόνο στην προστασία από ενοχλητικά έντομα, αλλά και στην υγιεινή και άνεση των χώρων. Επιτρέπουν την κυκλοφορία φρέσκου αέρα, εμποδίζουν την είσοδο σκουριάς, σκόνης και άλλων ρύπων και μειώνουν την ανάγκη για χρήση εντομοκτόνων ή άλλων χημικών προϊόντων.

Διαστάσεις & Τύποι

Οι σήτες μπορούν να προσαρμοστούν σε διάφορες διαστάσεις και τύπους καλύπτοντας έτσι εξατομικευμένα την κάθε ανάγκη. Μπορεί να πρόκειται για στατικές σήτες που παραμένουν σταθερές, πτυσσόμενες σήτες που μπορούν να ανοίγουν και να κλείνουν, ή κυλιόμενες σήτες που κινούνται οριζόντια ή κάθετα για ευκολία στη χρήση.

Συνολικά, η σίτα αποτελεί μία αποτελεσματική και πρακτική λύση για την προστασία των εσωτερικών χώρων από ενοχλητικά έντομα, εξασφαλίζοντας παράλληλα φρεσκάδα και φυσικό φωτισμό.


Εξειδίκευση Αναζήτησης


Εμφάνιση 1 έως 1 από 1 (1 Σελ.)
rating

ΣΗΤΑ ΚΑΘΕΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΜΕ ΕΛΑΤΗΡΙΟ

8,00€

Χωρίς ΦΠΑ: 8,00€

Η ΚΑΘΕΤΗ ΣΗΤΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΒΟΥΡΤΣΑΚΙ ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟΟι σίτες παρέχουν προστασία από έντομα και σκόνες, κρατώντας τους χώρους καθαρούς προσφέροντας λειτουργικότητα, αντοχή και άνεση.Η σήτα κάθετης κίνησης ..

Εμφάνιση 1 έως 1 από 1 (1 Σελ.)