Σχετικά με Εμάς

Η Synmetal Αφοί Τζικούλη Ο.Ε. είναι μια μεταποιητική εταιρεία που εξειδικεύεται στην κατασκευή και τοποθέτηση σύγχρονων ενεργειακών κουφωμάτων αλουμινίου και PVC. Στόχος μας είναι η διάθεση στην αγορά ποιοτικών κουφωμάτων που βοηθούν στην θερμομόνωση των κατοικιών και περαιτέρω στην συνολική εξοικονόμηση ενέργειας συμβάλλοντας στη προστασία του περιβάλλοντος.

Παράγουμε κουφώματα αλουμινίου και PVC όλων των τύπων, ανοιγόμενα-ανακλινόμενα, συρόμενα, περιστρεφόμενα, ανασυρόμενα, με θερμοδιακοπή, πόρτες πτυσσόμενες, ρολλά καθώς και πατζούρια με σταθερή ή κινητή περσίδα σε όλα τα χρώματα ηλεκτροστατικής βαφής και απομίμησης ξύλου. Επίσης κατασκευάζουμε κάγκελα αλουμινίου, γκαραζόπορτες, αίθρια, πόρτες ασφαλείας και χωρίσματα εσωτερικών χώρων. Είμαστε εξουσιοδοτημένοι κατασκευαστές της εταιρείας ALUMIL. Τα παραγόμενα κουφώματα αλουμινίου πληρούν όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ποιότητας, θερμομόνωσης, στεγανότητας και διαθέτουν πιστοποίηση CE.

Η πολύχρονη πείρα μας στον χώρο του αλουμινίου σε συνδυασμό με τον σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό είναι η εγγύηση για την ποιότητα, την αισθητική, την λειτουργικότητα και την αντοχή των κουφωμάτων μας. Άλλωστε η καλύτερη διαφήμιση μας είναι τα θετικά σχόλια των πελατών μας.

Αν έχετε σκεφτεί να αυξήσετε την μόνωση και ασφάλεια του σπιτιού σας επενδύοντας σε ενεργειακά κουφώματα αλουμινίου και PVC υψηλών προδιαγραφών, δεν έχετε παρά να μας επιλέξετε.

ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ


Ο ιδρυτής της εταιρείας Τζικούλης Ανέστης δραστηριοποιείται στο χώρο του αλουμινίου και του σιδήρου από το 1972, έτος κατά το οποίο άνοιξε δικό του κατάστημα με κουφώματα αλουμινίου και σιδήρου στην Ελασσόνα.

Το 1998 εισέρχεται στην εταιρεία η επόμενη γενιά και το 2005 λόγω συνταξιοδότησης του ιδρυτή της εταιρείας η διοίκηση παραχωρείται στους γιούς του. Έτσι τα ηνία αναλαμβάνουν ο Τζικούλης Δημήτρης και Τζικούλης Νίκος και ιδρύεται η Synmetal Αφοι Τζικούλη Ο.Ε.

Από τότε η εταιρεία επενδύοντας στην έρευνα και την συνεχή ενημέρωση σε θέματα εξέλιξης κουφωμάτων έχει καταφέρει να βελτιώσει την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών της και να αυξήσει σημαντικά το πελατολόγιο της.

Η ακτίνα δράσης της εταιρείας καλύπτει την Θεσσαλία, Κεντρική και Δυτική Μακεδονία και Ήπειρο.